L & S Bed- en Interieurmode

Over ons

Het beddengoed bedrijf dat zijn leven begon op de markt in 1998, is opgericht door moeder.
Rond 2003 begon het beddengoed bedrijf een echt familiebedrijf te worden wat zijn oorsprong vindt in Nijmegen. In 2003 werden de activiteiten voortgezet door dochter Liona Klomp. Er werd steeds meer de nadruk gelegd op het bezoeken van weekmarkten en jaarmarkten. In 2006 neemt ook dochter Stefanie Klomp deel aan het bedrijf. Daarbij ook een vernieuwende naam L-EN-S-BEDMODE en werd het een V.O.F .

Toen werd er een kleinschalige webshop opgezet. Dit blijkt zo’n succes te zijn dat in 2007 besloten wordt met volledige concentratie de webshop te vernieuwen en verder uit te breiden.

Begin 2008 wordt er ook met man en macht gewerkt aan een nieuw concept waarbij de uitgebreide collectie beter tot zijn recht komt. Daaropvolgend is eind 2008 een geheel vernieuwde webshop opgeleverd.

Vanaf 01-01-2016 is Dochter Stefanie Klomp alleen doorgegaan als eenmanszaak. Vanaf toen is er ook meer aandacht besteed voor heel het huis en tuin en werd de collectie steeds ruimer. Nu kunt u bij L-EN-S-BEDMODE nog meer terecht voor alles op het gebied van bed-, bad en keukentextiel, dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, badlakens, tafelkleden, sierkussens, sierkleden, bedspreien plaid’s, strandlakens, lampen, vuurschalen en word er achter de schermen nog meer gewerkt aan uitbreiding van de collectie. Continu werkt L-EN-S-BEDMODE aan voordeel en service van de klanten.

Belangrijk vind L-EN-S-BEDMODE dat er persoonlijk advies word gegeven aan de klant, en het vernieuwen van onze producten zodat er altijd voor ieder wat wils is.

Het bedrijf dat zijn leven begon als zeer kleinschalige is nu in staat goederen te leveren in Nederland, Duitsland, Belgie en Frankrijk.

Pin It on Pinterest